Επικοινωνία και είσοδος κοινού στο ΙΕΠ

Το ΙΕΠ, στο πλαίσιο της λήψης των αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του κορωνοϊού COVID-19 και με στόχο την προστασία του κοινού και των εργαζομένων ανακοινώνει ότι από 19/04/2022 και μέχρι νεότερης ενημέρωσης:

  • Η επικοινωνία με τον φορέα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω info@iep.edu.gr ή μέσω ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής ερωτημάτων, όταν πρόκειται για ενεργές προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος που εκδίδει το ΙΕΠ. Στην ιστοσελίδα του φορέα (http://www.iep.edu.gr/el/epikoinonia) είναι αναρτημένα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις) των οργανικών μονάδων και των μελών του προσωπικού του ΙΕΠ.
  • Η εξυπηρέτηση του κοινού εφεξής μπορεί να γίνεται, όχι πάντως αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ζητούν προκαθορισμένη ώρα συνάντησης (ραντεβού) μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (info@iep.edu.gr) ή τηλεφωνικά (213 1335 100). Για αυτήν την περίπτωση και μόνο (εξυπηρέτηση με φυσική παρουσία) το Πρωτόκολλο του ΙΕΠ λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 15:00.
  • Σε περιπτώσεις που επισκέπτες προσέρχονται στο ΙΕΠ οφείλουν πέραν της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, να μεριμνούν για την ατομική τους υγεία με κάθε πρόσφορο μέσο, προκειμένου να μην εκτίθενται σε κίνδυνο τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπάλληλοι, με τους οποίους συναναστρέφονται κατά τις συναλλαγές τους. Υπενθυμίζεται ότι και οι υπάλληλοι οφείλουν να φορούν μάσκα κατά την εξυπηρέτηση των πολιτών.
  • Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή [β] πιστοποιητικού νόσησης, ή [γ] βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Αιτούντων διεθνούς προστασίας (πρόσφυγες, μετανάστες)

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης των Δομών Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.) (Δημοτικό - Γυμνάσιο) - Διδακτικό αντικείμενο: Γλώσσα

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης των Δομών Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.) (Δημοτικό) - Διδακτικό αντικείμενο: Τ.Π.Ε.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης των Δομών Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.) (Δημοτικό) - Διδακτικό αντικείμενο: Αγγλικά

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης των Δομών Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.) (Δημοτικό) - Διδακτικό αντικείμενο:Φυσική Αγωγή

Πρόγραμμα Σπουδών Εκπαίδευσης Παιδιών-Προσφύγων 2016-17  (Τάξεις Α, Β Δημοτικού) - Διδακτικό αντικείμενο:Μαθηματικά

Πρόγραμμα Σπουδών Εκπαίδευσης Παιδιών-Προσφύγων 2016-17  (Τάξεις Γ, Δ  Δημοτικού) - Διδακτικό αντικείμενο:Μαθηματικά

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης των Δομών Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.) (Δημοτικό - Γυμνάσιο) - Διδακτικό αντικείμενο: Αισθητική Αγωγή

Βιβλίο 1ο "Οι πατημασιές", τάξης Α'

Βιβλίο 2ο "Πού είναι ο Φασαρίας", τάξης Α'

Βιβλίο 3ο "Πάμε στην αγορά", τάξης Α'

Βιβλίο 4ο "Καλό ταξίδι", τάξης Α'

Οδηγίες για τη διδασκαλία των βιβλίων της Γλώσσας της Α' Δημοτικού - ΒΙΒΛΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Πίνακας - Σύνδεση στόχων του ανοικτού αναλυτικού προγράμματος διδασκαλίας των ΔΥΕΠ με τα γραμματικά και μορφοσυντακτικά φαινόμενα του διδακτικού υλικού των βιβλίων "ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ", "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΑΡΙΑΣ", "ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ" και "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ"

Πίνακας - Σύνδεση στόχων του ανοικτού αναλυτικού προγράμματος διδασκαλίας των ΔΥΕΠ με τα γραμματικά και μορφοσυντακτικά φαινόμενα του διδακτικού υλικού των βιβλίων "ΓΕΙΑ ΣΑΣ 1" & "ΓΕΙΑ ΣΑΣ 2"

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (με υποστήριξη στα Αραβικά)

Βιβλίο "ΓΕΙΑ ΣΑΣ", Πρώτη Γνωριμία

Βιβλίο "ΓΕΙΑ ΣΑΣ", Το Σχολείο μου

Βιβλίο "ΓΕΙΑ ΣΑΣ", Το Σχολείο μου  - ΒΙΒΛΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Το Μικρό μου Λεξικό 2 (Εικονογραφημένο)

ΙΕΠ - "Ανοικτό Πρόγραμμα Σπουδών για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στις Τάξεις Υποδοχής (ΤΥ) Ι ΖΕΠ Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης όπου φοιτούν παιδιά πρόσφυγες"

ΙΕΠ - "Ανοικτό Πρόγραμμα Σπουδών για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στις Τάξεις Υποδοχής (ΤΥ) Ι ΖΕΠ Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης"

ΚΥΑ για Δ.Υ.Ε.Π.

Δράσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΧΡΗΣΙΜΑ
 «Οι Τέχνες στη Γλωσσική εκπαίδευση» Διημερίδα  26-27 Ιουνίου 2019 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο
Νέα βιβλία - σημειώσεις του ΙΕΠ για το ΕΠΑΛ Γενικής Παιδείας Eισαγωγή στις αρχές της Eπιστήμης των H/Y
@Goethe-Institut Athen/Colourbox Στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του ΙΕΠ και του Ινστιτούτου
Πλατφόρμα για Σχεδίαση, Υποβολή, Αξιολόγηση και Αξιοποίηση Ψηφιακών Διδακτικών Σεναρίων από την
   Εναλλακτικά παρακολουθήστε την ημερίδα απο εδώ. Επιμόρφωση για την Εισαγωγή της Περιγραφικής
Το Διεθνές Πρόγραμμα PISA για την Αξιολόγηση των Μαθητών (Programme for International Student Assessment)

Επικοινωνία

Top