Δράση ενημέρωσης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «INCLUSIVE SCHOOLS FOR ROMA» - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-WORKSHOP με θέμα «Προκλήσεις και Προοπτικές στην Εκπαίδευση παιδιών Ρομά» για τις περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας

Στο πλαίσιο της διάδοσης του έργου «Inclusive Schools For Roma» την Πέμπτη 28. Ιανουαρίου 2021 και ώρα 10.00-12.30 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-WORKSHOP με θέμα «Προκλήσεις και Προοπτικές στην Εκπαίδευση παιδιών Ρομά» για τις περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Η δράση απευθύνεται σε στελέχη εκπαίδευσης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, σε μέλη της τοπικής επιστημονικής κοινότητας, σε διαμεσολαβητές και σε εκπροσώπους συλλογικών οργάνων της τοπικής κοινωνίας.

Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί μέχρι τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά αρχεία

 

 

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top