Επαναπροκήρυξη πρόσκλησης υποβολής ενδιαφέροντος «Αξιολόγηση του Έργου» (Project Evaluation) στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου «Inclusive Schools for Roma»

 

Επαναπροκήρυξη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση της Ενέργειας 1.3 (T1.3): «Αξιολόγηση του Έργου» (Project Evaluation) στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου «Inclusive Schools for Roma» (Grant Agreement, number: 881953 — Inclusive Schools REC-AG-2019 / REC-RDIS-DISC-AG-2019).

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Γενικό αντικείμενο του έργου της πρόσκλησης αποτελεί η αξιολόγηση των διαδικασιών υλοποίησης του Έργου και η αποτίμηση των αποτελεσμάτων του με βάση τον σχεδιασμό και τους στόχους που έχουν τεθεί στο Συμφωνητικό Επιχορήγησης. Η αποτίμηση θα γίνει βάσει ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών που θα πρέπει να αξιολογηθούν με αντίστοιχους δείκτες, με σκοπό την εξασφάλιση του μέγιστου δυνατού βαθμού της αξιοπιστίας των συμπερασμάτων που θα προκύψουν από τις διαδικασίες υλοποίησης του Προγράμματος σε σχέση με τους στόχους του. Ο Ανάδοχος (Αξιολογητής/External Auditor) θα προσφέρει συνεχή ανατροφοδότηση και υποστήριξη στον Συντονιστή του έργου (ΙΕΠ) και την Επιτροπή Συντονισμού του Έργου (Steering Committee).

Ο συνολικός προϋπολογισμός δαπάνης για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι και τη λήξη του έργου ανέρχεται στο ποσό των τριών χιλιάδων διακοσίων είκοσι πέντε ευρώ και ογδόντα ενός λεπτών (3.225,81€) πλέον Φ.Π.Α., ήτοι τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000,00€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% και θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του έργου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους έως και τις 14-04-2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά αρχεία

  1. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
  2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Πίνακας Τεχνικής Προσφοράς – Πίνακας Οικονομικής Προσφοράς
  3. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

[Σχετικός Διαγωνισμός]

 

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top