Ενεργοποίηση Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή Επιμορφωτών/τριών Β΄ Ειδικής Εκπαίδευσης στο ανοικτό μητρώο Εμπειρογνωμόνων του Ι.Ε.Π. για την υποστήριξη της Πράξης “ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ”, με κωδικό ΟΠΣ 5070654

Ενεργοποίηση Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή Επιμορφωτών/τριών Β΄ Ειδικής Εκπαίδευσης στο ανοικτό μητρώο Εμπειρογνωμόνων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για την υποστήριξη της Πράξης “ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ” με κωδικό ΟΠΣ 5070654 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014 -2020»

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να εγγραφούν στο ανωτέρω Μητρώο καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo, από τις 28 Μαρτίου και ώρα 15:30 έως τις 8 Απριλίου 2022 και ώρα 15:30 με τα αντίστοιχα τεκμήρια όπως περιγράφονται στην παρακάτω Πρόσκληση.

Για την παρούσα πρόσκληση ισχύουν απαρεγκλίτως όλοι οι όροι της υπ’ αρ. πρωτ. 3093/02-04-2021 (ΑΔΑ: ΩΑΓΧΟΞΛΔ-Ν2Υ) Πρόσκλησης Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή στο ανοικτό Μητρώο Εμπειρογνωμόνων για την κάλυψη των αναγκών της Πράξης «ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» με κωδικό ΟΠΣ 5070654.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται ηλεκτρονικά με ερωτήματα (tickets), στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo, «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ(helpdesk)», αναφέροντας τα στοιχεία επικοινωνίας, --> επιλέγοντας «Τομέα Βοήθειας» --> «ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ» --> Περιγραφή Ερωτήματος/Προβλήματος --> «Δημιουργία Αιτήματος».


 [Σχετική Πρόσκληση]

 

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top