ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πρόσκληση Υποβολής Εκπαιδευτικού Υλικού Για το Επιστημονικό Διήμερο Εκπαίδευση στη Δημοκρατία - Δημοκρατία στην Εκπαίδευση

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), στο πλαίσιο της διοργάνωσης Επιστημονικού Διημέρου με θέμα Εκπαίδευση στη Δημοκρατία-Δημοκρατία στην Εκπαίδευση (19-20 Απριλίου 2019), προσκαλεί ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς (σε ομάδες) πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (δημόσιας ή ιδιωτικής):

Να υποβάλλουν πρωτότυπες εκπαιδευτικές παρεμβάσεις που έχουν υλοποιήσει και δοκιμάσει και έχουν ως θέμα τους τη Δημοκρατία ως αντικείμενο ή ως διαδικασία στο σχολείο.

Από τις προτάσεις που θα υποβληθούν περιορισμένος (3 ή 4) αριθμός (οι πιο ενδεικτικές και χαρακτηριστικές) θα κληθούν να παρουσιαστούν στις 20 Απριλίου (στα πλαίσια του Επιστημονικού Διημέρου).

Οι προτάσεις θα υποβάλλονται στην πλατφόρμα του ΙΕΠ https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php (από 19-03-2019 ώρα 12:00 έως τις 05-04-2019 ώρα 24:00).

 

Για λόγους επικαιροποίησης του προγράμματος του διημέρου η πλατφόρμα για την υποβολή του υλικού θα κλείσει προσωρινά και θα ανοίξει πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΙΕΠ.

map 1a

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής
με τους παρακάτω τρόπους:

ΙΕΠ - Twitter

twitter

Μπορείτε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις σας στην ομάδα υλοποίησης του site μέσω του email: website[at]iep.edu.gr

Top