Δελτίο Τύπου: Βεβαιώσεις Συνεδρίου Δημοκρατία στην Εκπαίδευση-Εκπαίδευση στην Δημοκρατία (19-20 Απριλίου 2019)

Σχετικά με τις βεβαιώσεις του Συνεδρίου Δημοκρατία στην Εκπαίδευση-Εκπαίδευση στην Δημοκρατία (19-20 Απριλίου 2019) οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να γνωρίζουν τα εξής: οι βεβαιώσεις θα είναι έτοιμες από την Πέμπτη 09-05-2019 και ώρα 12:00. Τις βεβαιώσεις θα μπορεί να εκτυπώσει ο καθένας/η καθεμία από το e-iep (Δικτυακή Πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo). Όποιος/α δεν έχει λογαριασμό πρέπει να δημιουργήσει έναν για να λάβει την βεβαίωση (ακολουθούν σχετικές οδηγίες).

Πληροφορίες για τις βεβαιώσεις: Ηλιάνα-Παναγιώτα Ηλιοπούλου (213 13 35 565/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Η εγγραφή στη Δικτυακή Πύλη e-IEP γίνεται στη διεύθυνση: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/

  1. Αν είστε εγγεγραμμένοι στην παραπάνω διεύθυνση, τότε έχετε ον. χρήστη και κωδικό πρόσβασης *, οπότε πηγαίνετε στο βήμα 6.
  2. Αν δεν είστε εγγεγραμμένοι στην παραπάνω διεύθυνση (Μητρώο του ΙΕΠ) πρέπει να κάνετε εγγραφή, πατώντας το αντίστοιχο μενού   Εγγραφή   (πάνω δεξιά).
  3. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα, με τα απαραίτητα στοιχεία για την εγγραφή σας (Όνομα, Επώνυμο, email, όν. χρήστη, κωδικό κλπ) πατήστε το πλήκτρο Εγγραφή.
  4. Το ΙΕΠ έπειτα σας στέλνει αυτόματα ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση email που δηλώσατε προηγουμένως. (Σε περίπτωση που δεν το βλέπετε, παρακαλούμε ελέγξτε και την Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία).
  5. Ανοίξτε το email που σας έχει στείλει το ΙΕΠ και κάνετε κλικ στον προτεινόμενο σύνδεσμο (link).
  6. Στην παραπάνω διεύθυνση (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/) κάνετε κλικ στο μενού   Είσοδος  , χρησιμοποιώντας το όν. χρήστη και τον κωδικό σας.
  7. Μετά την είσοδό σας η γραμμή μενού πάνω αλλάζει και εμφανίζει τις επιλογές   Αρχική, Portfolio, Αιτήσεις, Ιστορικό   κλπ.
  8. Πατήστε   Βεβαιώσεις   και επιλέξετε την βεβαίωση του συνεδρίου.

* Αν έχετε ξεχάσει κάποιο από τα στοιχεία εισόδου, (όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης) τότε πατήστε   Ξέχασα τα στοιχεία εισόδου   και ακολουθήστε τη διαδικασία.

Για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με το HelpDesk του ΙΕΠ, πατώντας   Επικοινωνία   (επιλέξτε Τεχνικά θέματα (π.χ. πρόβλημα πρόσβασης στο e-ΙΕΠ) από το Θέμα Βοηθείας).

map 1a

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής
με τους παρακάτω τρόπους:

ΙΕΠ - Twitter

twitter

Μπορείτε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις σας στην ομάδα υλοποίησης του site μέσω του email: website[at]iep.edu.gr

Top