ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Νίκη Σαρτζέτη, αποσπασμένη εκπ/κός στο ΙΕΠ

 

Σπουδές

Η Σαρτζέτη Νίκη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Παν/μίου Αθηνών (1993), κάτοχος Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (ΑΣΠΑΙΤΕ - ΕΠΠΑΙΚ) (2003) και κάτοχος Πιστοποιητικού  Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΑΣΠΑΙΤΕ - ΕΠΠΑΙΚ)  (2006).

Όσον αφορά την εκμάθηση ξένων γλωσσών βρίσκεται σε επίπεδο Β2 Αγγλικών.

Παρακολούθησε ταχύρυθμα σεμινάρια χρήσης Η/Υ σε περιβάλλον Windows, προγράμματα Word, Excel, Power Point, στο πλαίσιο επιμόρφωσης των υπαλλήλων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. (1996)

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάσθηκε στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, ως Βοηθητικό Διδακτικό Προσωπικό στο Τμήμα Εμπορικών Ακολούθων και Ακολούθων Τύπου κατά το χρονικό διάστημα 1994-1996.

Υπηρέτησε  δώδεκα έτη (1996-2008), στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ως μόνιμη υπάλληλος του  κλάδου Πε Διοικητικού-Οικονομικού στις εξης Δ/νσεις: Αποταμίευσης (απώλειες-αποσβέσεις βιβλιαρίων, απόδοση χρηματικών ποσών αποβιωσάντων δικαιούχων σε κληρονόμους, γραμματειακή υποστήριξη της Δ/νσης κ.α.) και  Κεφαλαιαγοράς (σύνταξη, παρακολούθηση και  έλεγχος χαρτοφυλακίου ομολόγων, ευρωομολόγων, μετοχών, αμοιβαίων κεφαλαίων, υπολογισμός τοκομεριδίων, φορολογία τοκομεριδίων, επικοινωνία με θεματοφύλακες στις διεθνείς συναλλαγές κ.α),

Από το 2008 έως  το 2009 εργάσθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης ως υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Λογιστικού με μετάταξη από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (λόγω αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος κατά την μετατροπή του σε ανώνυμη τραπεζική εταιρία), στη Δ/νση Βιομηχανικών Προϊόντων, με κύριο αντικείμενο γραμματειακή υποστήριξη και έλεγχο τήρησης των αγορανομικών διατάξεων από εταιρίες και ιδιώτες, κ.ο.κ.

Από το 2009 έως το 2011 υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ-09 Οικονομολόγων σε λύκεια του Ν. Ρεθύμνης, στην Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνης και στο Γραφείο της Σχολικής Συμβούλου των Φιλολόγων.

Από το 2011 έως το 2015 υπηρέτησε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, (νυν ΙΕΠ) ως αποσπασμένη εκπαιδευτικός στην Οικονομική Υπηρεσία, στο Γραφείο Οικονομικής Παρακολούθησης Έργων, με κύριο αντικείμενο τον έλεγχο δικαιολογητικών (επιλεξιμότητητα) των  εκπαιδευτικών, σχολικών συμβούλων,  καθηγητών ΔΕΠ,  ή ιδιωτών που είχαν μετακινηθεί εκτός έδρας για τη συμμετοχή τους σε σεμινάρια -επιμορφώσεις κλπ., προκειμένου να αποζημιωθούν, καθώς και τον αντίστοιχο έλεγχο των δικαιολογητικών τους για τον καθορισμό των αμοιβών τους.

Κατά το διάστημα 2015-2016 υπηρέτησε ως αποσπασμένη εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ09  Οικονομολόγων σε σχολεία  της  Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Α΄ Αθήνας.

Από το 2016 έως σήμερα, υπηρετεί ως αποσπασμένη εκπαιδευτικός με τετραετή απόσπαση η οποία θα διαρκέσει έως το 2020, στο ΙΕΠ στην  Υποδιεύθυνση Οικονομικής  Υπηρεσίας,  Τμήμα Οικονομικής Υποστήριξης. Επίσης, το τρέχον έτος, παρέχει διοικητική υποστήριξη ως μέλος της ομάδας  εργασίας του Ευρωπαϊκού   Προγράμματος  “Act Project”, του ΙΕΠ. 

Επιστημονικό / Ερευνητικό Ενδιαφέρον

Παρακολούθησε σεμινάριο που διοργανώθηκε απο το  Παν/μιο  Αθηνών  σε συνεργασία με το Κοινοτικό Πρόγραμμα ‘’EUROFORM’’ διάρκειας  400 ωρών  με θέμα: «Χρηματιστηριακές Εταιρίες, Θεσμικοί Επενδυτές  και Διαχείριση Κεφαλαίων» με πρακτική άσκηση στη Δ/νση Κεφαλαιαγοράς της Εθνικής Τράπεζας (1994).

Έχει εκπονήσει διπλωματική εργασία στο Τμήμα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ) με θέμα: «Δυσκολίες προσαρμογής παιδιών σχολικής ηλικίας από διαζευγμένους γονείς. Ψυχολογικές, κοινωνικές και μαθησιακές επιπτώσεις» (2006).

Συμμετείχε ως  βαθμολογήτρια γραπτών μαθητών στο μάθημα των μαθηματικών στα πλαίσια του διεθνούς προγράμματος ‘’PISA’’ για την αξιολόγηση των μαθητών. (2011).

Έλαβε μέρος σε συνέδριο που διεξήχθη στην Κύπρο στο πλαίσιο συνεργασίας Καποδιστριακού Παν/μίου και Παν/μίου Κύπρου με θέμα: «Καλές πρακτικές στην Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό» (2013).

ΟνοματεπώνυμοΕιδικότηταΙδιότηταΤηλέφωνοEmail
Ηλιάκη Μαρία
(Προϊσταμένη)CV icon
ΠΕ88.02
(Φυτικής Παραγωγής)
Αποσπασμένη εκπαιδευτικός2131335165miliaki[at]iep.edu.gr
Μαγγιώρης Δημήτριος CV icon
ΠΕ03
(Μαθηματικοί)
Αποσπασμένος εκπαιδευτικός2131335161dmaggioris[at]iep.edu.gr
Παπαδοπούλου Φωτεινή CV icon
ΠΕ80
(Οικονομίας)
Αποσπασμένη εκπαιδευτικός2131335160fpapadopoulou[at]iep.edu.gr
Παπαστάμου Ιωάννα CV icon
ΠΕ80
(Οικονομίας)
Αποσπασμένη εκπαιδευτικός2131335154papastam[at]iep.edu.gr
Σακελλαροπούλου Βαρβάρα CV icon
ΠΕ
(Διοικητικού - Οικονομικού)
Υπάλληλος ΥΠΑΙΘ2131335163vsakelaropoulou[at]iep.edu.gr
Σαρτζέτη Νίκη CV icon
ΠΕ80
(Οικονομίας)
Αποσπασμένη εκπαιδευτικός2131335163nsargeti[at]iep.edu.gr
Σκουντριάνου Μαρία CV icon
ΠΕ11
(Φυσικής Αγωγής)
Αποσπασμένη εκπαιδευτικός2131335159mskountrianou[at]iep.edu.gr
Τσιαντούλα Ισαβέλα CV icon
ΠΕ06
(Αγγλικής)
Αποσπασμένη εκπαιδευτικός2131335155itsiantoula[at]iep.edu.gr

map 1a

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής
με τους παρακάτω τρόπους:

ΙΕΠ - Twitter

twitter1

Μπορείτε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις σας στην ομάδα υλοποίησης του site μέσω του email: website[at]iep.edu.gr

Top