ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Όλγα Κρίντα, αποσπασμένη εκπ/κός στο ΙΕΠ

 

Σπουδές

Η Όλγα Κρίντα έχει δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας  υπολογιστών το οποίο έλαβε από την πολυτεχνική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 2002. Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής το οποίο έλαβε από το ΑΤΕΙ Μεσολογγίου το 2017.  Το έτος 2018-2019 παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Εφηρμοσμένα Οικονομικά και Διοίκηση” του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Είναι εκπαιδευτικός και έχει εργαστεί από το 2003 στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Επίσης έχει εργαστεί ως αποσπασμένη σε Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αντικείμενο την πληροφορική και τα οικονομικά. Έχει διατελέσει αναπληρώτρια διευθύντρια στο Ελληνικό Λύκειο Αμβούργου (2011-2012) κατά την τριετή απόσπασή της εκεί (2009-2012)  και ως υποδιευθύντρια στο ΔΙΕΚ Αμπελοκήπων (2017). Στην παρούσα φάση είναι αποσπασμένη στο ΙΕΠ στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης και Διοικητικής Μέριμνας.

Άλλες Δράσεις/ Ενδιαφέροντα

Ομιλεί Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Αγαπάει τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το τένις. Της αρέσει να διαβάζει λογοτεχνία.

 

Επικοινωνία

Μπορείτε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις σας στην ομάδα υλοποίησης του site μέσω του email: website[at]iep.edu.gr

Top