Τελευταία Ενημέρωση: 23 /02 /2017, 13:03.
A- A A+

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Συλλογή και Χρήση Δεδομένων

Το iep.edu.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα μόνο όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του. Κατά την εγγραφή του επισκέπτη / χρήστη στο iep.edu.gr οι ζητούμενες πληροφορίες είναι οι εξής: Υπηρεσία, Όνομα, Επίθετο, Οδός, Αριθμός, Πόλη, Τ.Κ., Τηλέφωνο, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Το iep.edu.gr δεν επεξεργάζεται ούτε χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών για ενημέρωση βάση δεδομένων τρίτων.

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων

Το iep.edu.gr μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών/ μελών σε τρίτα νομικά ή / και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Cookies

To iep.edu.gr δε χρησιμoποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη υπηρεσιών και σελίδων του iep.edu.gr.

"Yπερσύνδεσμοι" προς άλλους δικτυακούς τόπους

Το iep.edu.gr περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το iep.edu.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

IP Διευθύνσεις

Η διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη /χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο iep.edu.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του iep.edu.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 ΚΑΙ 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ)).Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται  στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί  τις υπηρεσίες του iep.edu.gr

Δικτυακή Πύλη e-IEP

books

Θεματική Εβδομάδα "Σώμα και Ταυτότητα"

      Δέντρο

Νέα Π.Σ. στα Θρησκευτικά

books

Εκπαίδευση Προσφύγων

Logo1

Ξένες Γλώσσες

whole world in your hands

Ιστορική Συλλογή Σχολικών Εγχειριδίων

Σχολικά Βιβλία - Εκπαιδευτικό υλικό

books

Προγράμματα Σπουδών

Συνέδρια - Ημερίδες

Συνέδρια - Ημερίδες

PISA

logo pisa

Διαύγεια

diavgeia

Ψηφιακά Σενάρια ΑΙΣΩΠΟΣ

aesoplogo ver2

Ψηφιακό Σχολείο

digital school logo

Κανάλι Ι.Ε.Π.

youtube

Κύλιση στην Αρχή