Ανακοινώσεις

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ “ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ” ΤΟΥ Ι.Ε.Π. - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ “ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ” ΤΟΥ Ι.Ε.Π.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ Ι.Ε.Π.

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα σχολείων και φορέων για παράταση της προθεσμίας για την υποβολή Πινάκων στην Πλατφόρμα του Ι.Ε.Π. με τίτλους παλαιών σχολικών εγχειριδίων που βρίσκονται στη βιβλιοθήκη τους, εκδόθηκαν πριν το 1982 και δεν έχουν ψηφιοποιηθεί, ανακοινώνουμε:

Νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Πινάκων με τίτλους μη ψηφιοποιημένων σχολικών εγχειριδίων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ι.Ε.Π. ορίζεται η 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Παρακαλούμε να αναζητήσετε και συμπεριλάβετε στις καταγραφές σας στον Πίνακα των τίτλων αποκλειστικά τίτλους σχολικών ή εκπαιδευτικών εγχειριδίων που είτε τυπώθηκαν εντός του ελληνικού κράτους από την ίδρυσή του έως το 1982, είτε κυκλοφόρησαν και εκτός των συνόρων του, ακόμα και πριν από την ίδρυσή του, στην ελληνική γλώσσα, και εξυπηρετούσαν εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Επίσης, παρακαλούμε να δώσετε προσοχή ώστε να μην παραλείψετε να κάνετε ανάρτηση τον συμπληρωμένο πίνακα, πατώντας το κουμπί Upload files, να επιλέξετε το αρχείο και να να κάνετε κλικ στο αποθήκευση αλλαγών.

Αρχική Ανακοινώσεις ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ “ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ” ΤΟΥ Ι.Ε.Π. - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ