Ανακοίνωση προς υποψήφιους/ες κριτές άρθρων του περιοδικού Μέντορας

Αγαπητοί κριτές,

Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή, το 1999 δημοσιεύτηκε το 1ο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού Μέντορας από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (http://www.pi-schools.gr/publications/mentor/). Το 2016 εκδόθηκε το 14ο τεύχος του περιοδικού από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (http://www.iep.edu.gr/library/index.php/mentoras-ekdoseis-i-e-p/mentoras-teyxos-14). Πλέον, από τον Μάρτιο του 2023 ο Μέντορας μεταφέρεται στην πλατφόρμα ePublishing του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και μέσω αυτής θα διεκπεραιώνεται όλη η διαδικασία υποβολής, βελτίωσης, επιλογής και δημοσίευσης των άρθρων του περιοδικού.

Σας καλούμε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα, να διαβάσετε, να υποβάλλετε τα δικά σας άρθρα, κυρίως όμως ζητάμε την υποστήριξή σας σε ποιοτικές κρίσεις υποψήφιων άρθρων στο περιοδικό. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά σας είναι να εγγραφείτε ως κριτές προκειμένου να μας επιτρέψετε να σας ζητήσουμε να συμμετέχετε σε διπλή τυφλή κρίση πιθανών άρθρων. Επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο με οδηγίες εγγραφής στην πλατφόρμα, καθώς και οδηγίες χρήσης για κριτές.

Με εκτίμηση

Η Συντακτική Ομάδα του περιοδικού

Αρχική Περιοδικές Εκδόσεις Π.Ι. και Ι.Ε.Π. Μέντορας - Ι.Ε.Π. Ανακοίνωση προς υποψήφιους/ες κριτές άρθρων του περιοδικού Μέντορας