Δελτίο Τύπου για την έναρξη της εξ αποστάσεως ασύγχρονης επιμόρφωσης των ΣΕΕ και των εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ06 και ΠΕ60, στο πλαίσιο της Πράξης "Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Εισαγωγής της Αγγλικής Γλώσσας στο Νηπιαγωγείο (ΕΑΝ) με κωδ. ΟΠΣ 5093563

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 13.00 ανοίγει η εφαρμογή για την εξ αποστάσεως ασύγχρονη επιμόρφωση (από το ΑΠΘ και το ΙΕΠ) των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των εκπαιδευτικών ΠΕ06 & ΠΕ60 που υπηρετούν στη δημόσια πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση (μόνιμων και αναπληρωτών), καθώς και των εκπαιδευτικών ΠΕ60 και ΠΕ06 που υπηρετούν σε ιδιωτικά Νηπιαγωγεία, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Εισαγωγή της Αγγλικής Γλώσσας στο Νηπιαγωγείο (ΕΑΝ)» με κωδ. ΟΠΣ 5093563.

  • Οι ΣΕΕ και οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλει την αίτησή τους μέχρι τις 30-9-2021 και πληρούν τις προϋποθέσεις, στο μητρώο του Ι.Ε.Π. (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php), από την Τρίτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 13.00 μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα moodle (https://elearning.iep.edu.gr/study/enrol/index.php?id=511) για να ξεκινήσουν την Α’ Φάση της επιμόρφωσής τους (12 ωρών), η οποία θα διαρκέσει 8 εβδομάδες περίπου.
  • Η σύνδεση στην πλατφόρμα γίνεται μόνο με τους προσωπικούς κωδικούς taxis του επιμορφούμενου.

Υπενθυμίζουμε ότι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών θα είναι συνολικής διάρκειας 24 ωρών και θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις:

 

ΦΟΡΕΑΣ

ΕΝΑΡΞΗ

ΩΡΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Α’ ΦΑΣΗ

ΑΠΘ-ΙΕΠ

Moodle ΙΕΠ

·         5 Οκτωβρίου 2021, ή

·         20 Οκτωβρίου 2021, ή

·         Ανάλογα με τις ανάγκες

12 ώρες ασύγχρονη (τύπου MOOC)

Β’ ΦΑΣΗ

ΑΠΘ-ΙΕΠ

Moodle ΙΕΠ

Ιανουάριος 2022

12 ώρες ασύγχρονη (τύπου MOOC)

Οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι για οποιονδήποτε λόγο δεν εγγράφηκαν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, θα έχουν δυνατότητα εγγραφής στην αμέσως επόμενη περίοδο (από 7-15 Οκτωβρίου 2021 για επιμόρφωσή τους από τις 20 Οκτωβρίου 2021) ή και σε επόμενη περίοδο που θα ακολουθήσει εφόσον υπάρχει ανάγκη (π.χ. νέες τοποθετήσεις κ.λπ.).

  • Για την οργάνωση και το περιεχόμενο των επιμορφώσεων ΑΠΘ-ΙΕΠ, μπορείτε να απευθύνεστε στo Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο helpdesk του ΙΕΠ:
    https://www.iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=50
  • Για τεχνικά θέματα σε σχέση με τις επιμορφώσεις ΑΠΘ-ΙΕΠ, στο https://iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=14

Σχετικά αρχεία

 

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top