Πρόσκληση «Μαζί για την Εκπαίδευση» - Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Πρόσκληση

Αγαπητά μέλη του Ανοικτού Μητρώου Εκπαιδευτικών,

το Διοικητικό Συμβούλιο σάς προσκαλεί να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία «Μαζί για την Εκπαίδευση» με επίκεντρο τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα, καλούμε αποκλειστικά τα εγγεγραμμένα μέλη του Ανοικτού Μητρώου Εκπαιδευτικών να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να ενταχθούν σε ομάδες εργασίας που θα ασχοληθούν με την κριτική μελέτη, την αξιολόγηση και την επικαιροποίηση του εκπαιδευτικού υλικού των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων. Ο πλούτος των γνώσεών σας και η εμπειρία σας θα μας δώσουν τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία ένα συλλογικό έργο που προέρχεται από την εκπαιδευτική κοινότητα και επιχειρεί να συνδράμει σε μια ακόμα υψηλότερη ποιοτικά εκπαίδευση για τα παιδιά μας.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο Μητρώο του ΙΕΠ https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/ από 20/02/2024 και ώρα 13:00 έως 29/02/2024 και ώρα 13:00.

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

η δράση «Μαζί για την Εκπαίδευση» είναι μια πρωτοβουλία που έρχεται να αναδείξει τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας. Η υποστήριξη της πρωτοβουλίας και η προθυμία σας να συνεισφέρετε αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις αυτής της δράσης. Συνεχίζουμε μαζί για το μέλλον της εκπαίδευσης.
Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Επίκουρος Καθηγητής Σπυρίδων Δουκάκης

blackboard μαζί για την εκπαίδευση ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

 

 

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top