Διενέργεια συνεντεύξεων στο ΙΕΠ για αποσπάσεις εκπαιδευτικών ως επιστημονικό προσωπικό

 

Στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. πρωτ. 5329/9-6-2020 (ΑΔΑ: ΩΨ53ΟΞΛΔ-ΠΨΗ) Ανακοίνωσης - Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για αποσπάσεις εκπαιδευτικών ως επιστημονικό προσωπικό στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)» ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις στο ΙΕΠ (Αν. Τσόχα 36) στον 8ο όροφο (Γραφείο Αντιπροέδρου) την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, την Πέμπτη 25 Ιουνίου, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020.

Οι υποψήφιοι/ες που πληρούν τα τυπικά προσόντα (βλ. Πίνακα 1), όπως αξιολογήθηκαν από την ειδική επιτροπή, παρακαλούνται να προσέλθουν σε συνέντευξη σύμφωνα με τα δεδομένα στους παρακάτω πίνακες. Αν υπάρχει ανάγκη τηλεδιάσκεψης παρακαλούνται να ενημερώσουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το συντομότερο δυνατό.

Επισημαίνεται ότι υποψήφιοι/ες που δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα, όπως ορίζονται στην παραπάνω αναφερόμενη Πρόσκληση, δεν αξιολογούνται περαιτέρω και δεν καλούνται σε συνέντευξη. Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων οι απορριφθείσες αιτήσεις δημοσιεύονται με χρήση του αριθμού πρωτοκόλλου της αίτησης και την αιτιολογία της απόρριψης τους (βλ. Πίνακα 2).

Για τους πίνακες 1 και 2 και το πρόγραμμα των συνεντεύξεων πατήστε εδώ

Επικοινωνία

Μπορείτε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις σας στην ομάδα υλοποίησης του site μέσω του email: website[at]iep.edu.gr

Top