Πρόσκληση για την απευθείας ανάθεση του έργου «Διερμηνείς στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα», στο πλαίσιο του Υπ.1 «Υποστηρικτικές Ενέργειες για την Υλοποίηση Επιμόρφωσης» της Πράξης «Επιμόρφωση σε πρακτικές υποστήριξης των μαθητών/τριων (ΔΔ)» (MIS 5032906)

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς από Ανάδοχο για την απευθείας ανάθεση του έργου ΠΕ1.9: «Διερμηνείς στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα», στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Υποστηρικτικές Ενέργειες για την Υλοποίηση Επιμόρφωσης» της Πράξης «Επιμόρφωση σε πρακτικές υποστήριξης των μαθητών και των μαθητριών στο πλαίσιο της Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας (ΔΔ)» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 503290

 

Αντικείμενο της Πράξης - Αντικείμενο του έργου του Αναδόχου
Αντικείμενο της εν λόγω Πράξης είναι η πραγματοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων για 25.000 εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας (συμπεριλαμβανομένης της προσχολικής) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην αξιοποίηση νέων παιδαγωγικών πρακτικών που σχετίζονται με τις διαστάσεις της διαφοροποιημένης διδακτικής προς όφελος όλων ανεξαιρέτως των μαθητών και των μαθητριών με ή και χωρίς αναπηρίες, των μαθητικών πληθυσμών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πχ. πρόσφυγες, Ρομά, κ.ά. Η επιμόρφωση (δια ζώσης και εξ αποστάσεως) θα αφορά στην υποστήριξη των εκπαιδευτικών σε αντίστοιχες καλές πρακτικές με στόχο την ανταπόκριση στην ετερογένεια των εκπαιδευτικών αναγκών.
Το φυσικό αντικείμενο του Υποέργου 1 «Υποστηρικτικές Ενέργειες για την Υλοποίηση Επιμόρφωσης» περιλαμβάνει τις υποστηρικτικές ενέργειες που είναι απαραίτητες για την άρτια υλοποίηση της Πράξης, μεταξύ των οποίων ο επιστημονικός σχεδιασμός, η οργάνωση, η εποπτεία και η παρακολούθηση του συνολικού έργου, η πάσης φύσεως υποστήριξή του καθώς επίσης και η διοργάνωση των δράσεων δημοσιότητας και διάχυσης αποτελεσμάτων.

Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 38503/20-06-2023 (ΑΔΑ: 9284ΟΞΛΔ-Κ6Π) Τρίτης Τροποποίησης ΑΥΙΜ του Υποέργου 1 της Πράξης προβλέπεται η υλοποίηση του ΠΕ 1.9 : « Διερμηνείς στην ελληνική νοηματική γλώσσα» κατά το χρονικό διάστημα από 01/10/2022 έως 31/07/2023.

Με βάση τα ανωτέρω και σύμφωνα με τις αιτήσεις για την υλοποίηση της Γ2 φάσης, δημιουργούνται τρία (3) τμήματα από είκοσι πέντε (25) άτομα το καθένα, που χρήζουν υπηρεσιών διερμηνείας από και προς την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Αντικείμενο του έργου του/της Αναδόχου είναι η παροχή διερμηνείας εξ αποστάσεως σύγχρονης μορφής, χρονικής διάρκειας δεκατεσσάρων (14) ωρών ανά τμήμα, ήτοι συνολικής διάρκειας σαράντα δύο (42) ωρών.
Απαιτείται ο/η Ανάδοχος να διαθέσει έως έξι (6) πιστοποιημένους διερμηνείς από το Σωματείο Διερμηνέων ΕΝΓ, οι οποίοι θα αναλάβουν εναλλάξ ανά δύο το κάθε τμήμα, με βάση το σύνολο των ωρών που αναφέρθηκε.

 

Παραδοτέο
Π.1.9.1: Παραστατικά πραγματοποίησης δαπανών υπηρεσιών διερμηνέων ΕΝΓ και μία Έκθεση πεπραγμένων για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρθηκαν, όπου θα αναγράφονται διακριτά όλες οι επιμορφωτικές συνεδρίες κατά τις οποίες προσφέρθηκαν οι υπηρεσίες αυτές.

 

Διάρκεια
Η διάρκεια του έργου καθορίζεται από την υπογραφή της Σύμβασης και ανάρτησής της στο ΚΗΜΔΗΣ έως και τις 31-07-2023, λαμβάνοντας υπόψη και το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την οριστική παραλαβή του έργου.

 

Εργολαβικό Αντάλλαγμα
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα πέντε ευρώ και σαράντα οκτώ λεπτών (4.435,48€) πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (5.500,00€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται όλες οι νόμιμες κρατήσεις, καθώς και οι απαραίτητες αμοιβές και δαπάνες για την εκτέλεση του έργου.

 

Καταληκτική Ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών
Η προσφορά του οικονομικού φορέα θα αποσταλεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως Δευτέρα, 03-07-2023.

 

Σχετικά Αρχεία
1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι_ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ_ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 


[Σχετικός Διαγωνισμός]

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top