Πρόσκληση υποβολής προσφοράς από Ανάδοχο για την απευθείας ανάθεση του έργου «ΠΕ4: «Εξωτερική Αξιολόγηση της Πράξης» του Υποέργου 1 «Δημιουργία και χρήση ΤΘΔΔ» της Πράξης «ΤΘΔΔ για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο–ΕΠΑΛ)»-ΟΠΣ (MIS) 5070818

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς από Ανάδοχο για την απευθείας ανάθεση του έργου «ΠΕ4: «Εξωτερική Αξιολόγηση της Πράξης» του Υποέργου 1 «Δημιουργία και χρήση Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας (ΤΘΔΔ)» της Πράξης «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο – ΕΠΑΛ)» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5070818

Αντικείμενο της Πράξης - Αντικείμενο του έργου του Αναδόχου
Το σχολικό έτος 2022-23 είναι η δεύτερη χρονιά εφαρμογής της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας. Αυτό το σχολικό έτος γενικεύεται η εφαρμογή της ΤΘΔΔ σε όλες τις τάξεις των ΓΕΛ, των ΓΕΛ ΕΑΕ, των ΕΠΑΛ και των Α, Β και Γ τάξεων των ΕΝΕΕΓΥΛ. Το προς ανάθεση έργο αναφέρεται στην εξωτερική αξιολόγηση της Πράξης.
Αντικείμενο της εξωτερικής Αξιολόγησης της Πράξης είναι η ποιοτική και ποσοτική αποτίμηση των αποτελεσμάτων της.
Σκοπός της αξιολόγησης είναι να παρέχει στους φορείς που εμπλέκονται στον σχεδιασμό, στην υλοποίηση και στη λειτουργία της Πράξης, τις κατάλληλες πληροφορίες, στοιχεία και τεκμηριωμένες εκτιμήσεις, σχετικά με την αποτελεσματικότητα, την αποδοτικότητα και τις επιπτώσεις των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί και να καταστήσει δυνατή τη διαμόρφωση μιας έγκυρης, αντικειμενικής και αξιόπιστης εικόνας για το βαθμό επίτευξης των στόχων που έχουν τεθεί (υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ενίσχυση ισότιμης συμμετοχής μαθητών στην εκπαίδευση, υποστήριξη του έργου των εκπαιδευτικών της συνεργασίας τους και της συμμετοχής τους στη διαμόρφωση θεμάτων διαμορφωτικής και τελικής αξιολόγησης, κ.λπ.).
Η μεθοδολογία της διερεύνησης θα είναι μικτή: ποιοτική (πχ. συνεντεύξεις με μέλη της ΕΟΕ, συντονιστές, ΣΕΕ/ΣΕ, εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, ομάδες εστίασης με μέλη της ΕΟΕ, θεματοδότες/αξιολογητές, εκπαιδευτικούς) και ποσοτική (πχ ερωτηματολόγια για τους θεματοδότες, αξιολογητές, εκπαιδευτικούς, …). Επιπλέον θα πρέπει να καταγραφούν και ποσοτικά στοιχεία (όπως πχ αριθμός θεμάτων που εκπονήθηκαν και κληρώθηκαν κλπ).
Θα γίνει στατιστική επεξεργασία των ποσοτικών δεδομένων που θα περιλαμβάνει τόσο περιγραφικά στοιχεία (πίνακες κατανομής συχνοτήτων, μέτρα κεντρικής τάσης και διασποράς κ.λπ.), όσο και επαγωγικά στοιχεία (συνάφειες, συσχετίσεις κ.λπ.). Τα ποιοτικά δεδομένα θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν με κατάλληλες μεθόδους ανάλυσης περιεχομένου.
Ο ανάδοχος αρχικά θα εκπονήσει μεθοδολογικό πλαίσιο, εργαλεία αξιολόγησης, δείκτες (άξονες αξιολόγησης), σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της ΕΟΕ και σε αλληλεπίδραση με αυτή. Η πορεία εκτέλεσης του έργου θα παρακολουθείται από την ΕΟΕ. Ειδικότερα, τα εσωτερικά χρονοδιαγράμματα θα προσδιοριστούν από την ΕΟΕ.

Παραδοτέο
Έκθεση αξιολόγησης της Πράξης, η οποία θα περιλαμβάνει τόσο περιγραφικά στοιχεία (πίνακες κατανομής συχνοτήτων, μέτρα κεντρικής τάσης και διασποράς κ.λπ.), όσο και επαγωγικά στοιχεία (συνάφειες, συσχετίσεις κ.λπ.). Θα περιλαμβάνει επίσης παρουσίαση των αποτελεσμάτων από την ανάλυση περιεχομένου των ποιοτικών δεδομένων. Η έκθεση θα συνοδεύεται από τα πρωτογενή δεδομένα (ηλεκτρονικά αρχεία: excel, αρχεία κειμένου, ήχου, βίντεο κ.λπ.).

Το πακέτο της Έκθεσης θα πρέπει να παραδοθεί έως τις 15-06-2023.

Διάρκεια
Η διάρκεια του έργου καθορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης και ανάρτησής της στο ΚΗΜΔΗΣ έως και τις 30-06-2023, λαμβάνοντας υπόψη και το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την οριστική παραλαβή του έργου. Ο Ανάδοχος θα πρέπει να έχει παραδώσει το πακέτο του έργου που του έχει ανατεθεί έως τις 15-06-2023.

Εργολαβικό Αντάλλαγμα
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000,00€) πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι είκοσι τέσσερις χιλιάδες οκτακόσια ευρώ (24.800,00€). Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται όλες οι νόμιμες κρατήσεις, καθώς και οι απαραίτητες αμοιβές και δαπάνες για την εκτέλεση του έργου.

Καταληκτική Ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών: Η προσφορά του οικονομικού φορέα θα αποσταλεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως Τρίτη, 18/04/2023.

1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι_ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ_ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ


[Σχετικοί διαγωνισμοί]

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top