Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για απευθείας ανάθεση της διοργάνωσης, υλοποίησης και τεχνικής υποστήριξης Διημερίδας (MIS 5008057 και MIS 5022549)

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς από Ανάδοχο για την απευθείας ανάθεση του έργου της διοργάνωσης, υλοποίησης και τεχνικής υποστήριξης της Διημερίδας με θέμα: “Ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας για τις Δράσεις στο πλαίσιο των Πράξεων «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών/Εκπαιδευτών σε θέματα Μαθητείας» με MIS 5008057 και «Μια νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ: Υλοποίηση της Επιμόρφωσης» με MIS 5022549” του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση, ΕΣΠΑ 2014-2020»

Έργο του Αναδόχου
Το υπό ανάθεση έργο αφορά στη διοργάνωση, υλοποίηση και τεχνική υποστήριξη της διεξαγωγής της διημερίδας.
Συγκεκριμένα οι ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

    • Δημιουργία ψηφιακής πρόσκλησης για τη Διημερίδα
    • Διάχυση της Πρόσκλησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης/ ανάρτηση σε ιστοσελίδες σχετικές με το αντικείμενο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και της Μαθητείας (εκπαιδευτικά και ενημερωτικά portal κτλ)
    • Παραγωγή δύο ενημερωτικών intro promo videos, ένα για κάθε Πράξη ξεχωριστά, στο θεσμό της Μαθητείας και της ΜΝΑΕ, σύντομης διάρκειας 30 έως 45 sec, τα οποία θα προβληθούν κατά την έναρξη των εργασιών της κάθε ημέρας της Διημερίδας
    • Διάθεση πλατφόρμας υλοποίησης της Διημερίδας, και τεχνική υποστήριξη των χρηστών κατά τη διεξαγωγή της:
          • παραλαβή αιτήσεων συμμετεχόντων,
          • δημιουργία φόρμας web access χρηστών και διάθεση κωδικών για την online παρακολούθηση,
          • ζωντανή κάλυψη – live streaming - των εργασιών της διημερίδας με συγχρονισμό διαφανειών παρουσίασης και αποθήκευση,
          • υποστήριξη των συμμετεχόντων (ομιλητών και κοινού) κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της διημερίδας

Χρονοδιάγραμμα έργου

    1. Για τα Π1, Π2, Π4 η παράδοση από τον ανάδοχο θα γίνει εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών μετά την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη της διημερίδας.
    2. Για το Π3 η παράδοση από τον ανάδοχο θα γίνει έως και είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες μετά την ημερομηνία λήξης της διημερίδας.

Παραδοτέα

Π1: Ψηφιακή Πρόσκληση Διημερίδας
Π2: Δύο ενημερωτικά promo intro videos, ένα για κάθε Πράξη ξεχωριστά
Π3: Ηλεκτρονικό αρχείο (ψηφιακή καταγραφή των εργασιών της Διημερίδας, λίστα συμμετεχόντων με ατομικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας)
Π4: Αναφορά εργασιών για τις δράσεις ενημέρωσης και διάχυσης της πρόσκλησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης/ ανάρτηση σε ιστοσελίδες

Διάρκεια
Η διάρκεια του έργου καθορίζεται από την υπογραφή της Σύμβασης και ανάρτησής της στο ΚΗΜΔΗΣ έως και τις 30-04-2023, συμπεριλαμβανομένης και της οριστικής παραλαβής του έργου.

Εργολαβικό Αντάλλαγμα
Το ενδεικτικό συνολικό κόστος ανέρχεται στο ποσό των εννέα χιλιάδων ευρώ (9.000,00€) πλέον Φ.Π.Α. 24% ήτοι έντεκα χιλιάδων εκατόν εξήντα ευρώ (11.160,00€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% και λοιπών νόμιμων κρατήσεων. Το ποσό θα διαμοιραστεί ισόποσα στις δύο Πράξεις που συμμετέχουν ως εξής: τέσσερις χιλιάδες πεντακόσια ευρώ (4.500,00€) εκάστη πλέον Φ.Π.Α. 24%, ήτοι πέντε χιλιάδες πεντακόσια ογδόντα ευρώ (5.580,00€ εκάστη) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% και λοιπών νόμιμων κρατήσεων.

Κριτήριο ανάθεσης του έργου είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

Οδηγίες υποβολής προσφοράς
Η προσφορά του οικονομικού φορέα θα αποτελείται από:
1) Συμπληρωμένη Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (Α΄75) του προσφέροντος, του επισυναπτόμενου Παραρτήματος Ι της παρούσας.
2) Συμπληρωμένη Οικονομική προσφορά – Στοιχεία προσφέροντος, του επισυναπτόμενου Παραρτήματος ΙΙ της παρούσας.

Καταληκτική Ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών: Η προσφορά του οικονομικού φορέα θα αποσταλεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Δευτέρα, 06/03/2023 και ώρα 15:00.

  1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
  2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι_ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
  3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ_ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

[Σχετικός Διαγωνισμός]

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top