Ανακοίνωση για διενέργεια κλήρωσης - Επιμόρφωση στα νεά ΠΣ - MIS 5035543

Διενέργεια Δημόσιας ηλεκτρονικής Κλήρωσης στο ΙΕΠ για άρση ισοβαθμιών στους ανήκοντες στο μητρώο Επιμορφωτών/τριών Β΄ για την υποστήριξη της Πράξης Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το εκπαιδευτικό υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» με MIS 5035543.

Για τις ανάγκες του έργου Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα προγράμματα σπουδών και το εκπαιδευτικό υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - Πράξη MIS 5035543, θα πραγματοποιηθεί απόδοση τυχαίου αριθμού σειράς κατάταξης για άρση των ισοβαθμιών εκείνων των Επιμορφωτών/τριών Β’ οι οποίοι/ες βρίσκονται σε απόλυτη ισοβαθμία σε όλα τα κριτήρια για όλα τα γνωστικά αντικείμενα της Επιμόρφωσης στα Νέα Προγράμματα Σπουδών.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/2/2023 και ώρα 10:00 στο χώρο του ΙΕΠ, γραφείο 404 (4ος όροφος, Τσόχα 36, Αθήνα), παρουσία της ορισθείσας Επιτροπής Αξιολόγησης και εκπροσώπου της Νομικής Υπηρεσίας του ΙΕΠ.

Οι υποψήφιοι/ες, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία της κλήρωσης μέσω εξ αποστάσεως σύνδεσής τους στον σύνδεσμο που θα κοινοποιηθεί κατά τη σχετική προσωπική τους ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top