Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτημάτων για την "Πρόσκληση εκπαιδευτικών προς υποβολή αιτήσεων απόσπασης στη Γενική Διεύθυνση Σπουδών ΠΕ & ΔΕ για το σχολικό έτος 2024-2025", στο πλαίσιο των αναγκών του Ψηφιακού Σχολείου

Παράταση έως την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 ανακοίνωσε το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. για τις αιτήσεις αποσπάσεων στο πλαίσιο των αναγκών του Ψηφιακού Σχολείου, μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών ΠΕ & ΔΕ για το σχολικό έτος 2024 - 2025.

Για τις ανάγκες του Ψηφιακού Φροντιστηρίου, 88 εκπαιδευτικοί της Δημόσιας Εκπαίδευσης των απαραίτητων σχετικών κλάδων (εξήντα (60) για ΓΕ.Λ. και είκοσι οκτώ (28) για ΕΠΑ.Λ.) θα αποσπαστούν στο Τμήμα Δ΄ Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων, της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης για την Αειφορία της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών ΠΕ & ΔΕ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. με αντικείμενο την οργάνωση, τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση διαδικτυακών μαθημάτων σε πραγματικό χρόνο για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα της Γ΄ τάξης των Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

Οι εκπαιδευτικοί προς απόσπαση θα ασκούν τα εκπαιδευτικά τους καθήκοντα τις εργάσιμες ημέρες, θα διδάσκουν το απόγευμα μετά το πέρας των μαθημάτων, μέχρι εννέα (9) ώρες την εβδομάδα, θα προετοιμάζουν τη διδασκαλία, και θα διορθώνουν τις δοκιμασίες των μαθητών/τριών, με μέγιστο όριο εργασίας τις έξι (6) ώρες την ημέρα και τριάντα (30) ώρες την εβδομάδα.

Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας και να υποβάλλετε τα δικαιολογητικά σας έως τις 25/06/2024 ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://secondment.eservices.iep.edu.gr/home

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην αρχική πρόσκληση: https://tinyurl.com/4tmudav6

Το έγγραφο της παράτασης μπορείτε να το δείτε εδώ

ψηφιακό φροντιστήριο με ΙΕΠ

 

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top