Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
για Ένταξη στο Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων

Καλούμε εν ενεργεία και αφυπηρετήσαντα μέλη Δ.Ε.Π., εν ενεργεία και συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, επιστήμονες αυξημένων προσόντων, τεχνικούς και επικουρικούς εμπειρογνώμονες να υποβάλουν αίτηση για την ένταξή τους στο Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων με σκοπό τη συγκρότηση των επιστημονικών επιτροπών και του ορισμού των εμπειρογνωμόνων για την αξιολόγησή τους.

Σε συνέχεια της πρόσκλησης συγγραφής διδακτικών βιβλίων, δημιουργείται Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων, με σκοπό τη συγκρότηση επιστημονικών επιτροπών και ορισμού εμπειρογνωμόνων για την αξιολόγηση διδακτικών βιβλίων. Το αντικείμενο εργασιών των μελών των επιστημονικών επιτροπών αξιολόγησης διδακτικών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των επικουρικών εμπειρογνωμόνων, είναι η αξιολόγηση των υποβληθέντων βιβλίων με βάση τις γενικές προδιαγραφές, τις τεχνικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά και τα κριτήρια αξιολόγησης ποιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να εγγραφούν στο ανωτέρω Μητρώο καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη δικτυακή πύλη https://bookreview.iep.edu.gr/home από 21/06/2024 και ώρα 13:00 έως 04/07/2024 και ώρα 13:00, συμπληρώνοντας αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαραίτητα πεδία, με τα αντίστοιχα τεκμήρια, όπως περιγράφονται στην Πρόσκληση.

Επισημαίνεται ότι τα μέλη των επιστημονικών επιτροπών συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών και επικουρικών εμπειρογνωμόνων πρέπει να μην σχετίζονται με τη συγγραφική διαδικασία των βιβλίων που είναι υποψήφια για ένταξη.

Με την πρόσκληση υποστηρίζεται η Πράξη «Συγγραφή, Αξιολόγηση και Ένταξη διδακτικών βιβλίων στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων και στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Διδακτικών Βιβλίων» με κωδ. ΟΠΣ (MIS) 6010165 που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή».

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ


Ιστοθέση Μητρώου Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων

Σχετική ανάρτηση πρόσκλησης

 

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top