ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Διενέργεια συνεντεύξεων στο ΙΕΠ για την πλήρωση θέσης Προϊσταμένου/ης στο Τμήμα Πληροφορικής, Διαλειτουργικότητας και Δικτύων

Στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. πρωτ. 8302/15-07-2024 (ΑΔΑ: ΡΦΦΠΟΞΛΔ-ΧΩΩ) Ανακοίνωσης-Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσης Προϊσταμένου/ης στο Τμήμα Πληροφορικής, Διαλειτουργικότητας και Δικτύων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) με θητεία τετραετούς διάρκειας, ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις την Τετάρτη 31/07/2024.

Οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια της παραπάνω Ανακοίνωσης-Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καλούνται να συμμετάσχουν σε συνέντευξη σύμφωνα με τα οριζόμενα (ημέρα και ώρα) στο Πρόγραμμα Συνεντεύξεων του παρακάτω πίνακα (βλ. ΠΙΝΑΚΑΣ 1).
Οι συνεντεύξεις θα διενεργηθούν με φυσική παρουσία στο κτήριο του ΙΕΠ (Αν. Τσόχα 36, Αμπελόκηποι), στον 9ο όροφο, γραφείο 902.
Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι/ες που δεν πληρούν τα προαπαιτούμενα προσόντα, όπως αυτά ορίζονται στην παραπάνω αναφερόμενη Ανακοίνωση-Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, δεν καλούνται στη συνέντευξη. Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων οι απορριφθείσες αιτήσεις των υποψηφίων δημοσιεύονται με χρήση του αριθμού πρωτοκόλλου της αίτησης και την αιτιολογία της απόρριψής τους (βλ. ΠΙΝΑΚΑΣ 2).

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Υποψήφιοι/ες που καλούνται σε συνέντευξη

                      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

Τετάρτη 31/7/2024

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΩΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

1

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

10:00

2

ΛΑΔΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10:15

 

ΠΙΝΑΚΑΣ 2 : Μη αποδεκτές αιτήσεις

A/A

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1

8594-22/07/2024

ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

 

Στοιχεία επικοινωνίας με τη γραμματεία της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων:
1. Ευαγγελία Παππά
    E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    τηλ.: 213 1335 209

2. Mαρία Ντεκελέ
    E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    τηλ.: 213 1335 217


Δελτίο τύπου

 

Υ.Π.Π.Α.

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Χάρτης ΙΕΠ

Social Media

Top