Δελτίο Τύπου - Συγκρότηση άμισθης Ομάδας Εργασίας στο ΙΕΠ για θέματα του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων και των αντίστοιχων ειδικοτήτων των ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ.

Αθήνα, 23/09/2024

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) στοχεύοντας στην αναβάθμιση των μαθημάτων της επαγγελματικής εκπαίδευσης και στο πλαίσιο της Δράσης «Μαζί για την Εκπαίδευση» συγκροτεί άμισθη Ομάδα Εργασίας για θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό πεδίο του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων και των αντίστοιχων ειδικοτήτων των ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ.


H Ομάδα Εργασίας θα αποτελείται από τους

  1. κ. Ευάγγελο Μαυρικάκη, Σύμβουλο Α΄ ΙΕΠ, αναπληρωτή Συντονιστή της Μονάδας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Μαθητείας
  2. κ. Σταμάτη Ούτσιο, Σύμβουλο Β΄ ΙΕΠ, μέλος της Μονάδας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Μαθητείας
  3. κ. Γεώργιο Φύκαρη, Σύμβουλο Εκπαίδευσης Κλάδου ΠΕ 90 Πλοιάρχων, ως εξωτερικό εμπειρογνώμονα του ΙΕΠ και κύριο εισηγητή, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στο Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών της Δράσης «Μαζί για την Εκπαίδευση».


Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, η επιτροπή θα συντάσσει επιστημονικά τεκμηριωμένες εισηγήσεις προς το Δ.Σ. του ΙΕΠ επί προτάσεων/ερωτημάτων/αιτημάτων που εμπίπτουν στο γνωστικό πεδίο του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων και των αντίστοιχων ειδικοτήτων των ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ., έως την τοποθέτηση Συμβούλου ΠΕ90 στο ΙΕΠ.

 


Δελτίο τύπου

1725284416911

 

 

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Social Media

Χάρτης ΙΕΠ

Top