Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την απευθείας ανάθεση του έργου στο πλαίσιο του Επιστημονικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί για το έργο Gene, 1 & 2 Νοεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο του Ράλλειου Γυμνασίου και Λυκείου Θηλέων στον Πειραιά

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την απευθείας  ανάθεση του έργου που αφορά στην προμήθεια α) γραφικής ύλης και υλικού διάχυσης, β) τεχνικού εξοπλισμού,  γ) υπηρεσιών catering και δ) καθαριότητας και ασφαλιστικής κάλυψης πυρκαγιάς, στο πλαίσιο του Επιστημονικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου Gene, 1 & 2 Νοεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο του Ράλλειου Γυμνασίου και Λυκείου Θηλέων στον Πειραιά.

Το αντικείμενο του έργου του αναδόχου είναι:
Ο ανάδοχος αναλαμβάνει υπηρεσίες α) γραφικής ύλης και υλικού διάχυσης, β) τεχνικού εξοπλισμού, γ) υπηρεσιών catering και δ) καθαριότητας και πυρασφάλειας για το Επιστημονικό Συνέδριο. Ειδικότερα:
Α. Γραφική ύλη και υλικό διάχυσης (θα δοθεί στον ανάδοχο έτοιμο σε ψηφιακή μορφή το εικαστικό/σχεδιαστικό υλικό):

• 350 φάκελοι χάρτινοι (folders) με εκτύπωση εικαστικού
• 100 πάνινες τσάντες με εκτύπωση εικαστικού
• 350 τρισέλιδα με λευκές κόλλες σημειώσεων
• 350 στυλό με εκτύπωση εικαστικού
• 5 αφίσες για το συνέδριο
• 2 roll up banner για το συνέδριο
• 5 συνεδριακά δώρα επισήμων προσκεκλημένων/ομιλητών
• Χορηγούμενη διαφήμιση του συνεδρίου στα social media

Β. Τεχνολογικός εξοπλισμός:
Μία (1) φορητή κονσόλα ήχου 8 καναλιών, τροφοδοτούμενη με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή μέσω θύρας usb, με δυνατότητα σύνδεσης σε κινητά τηλέφωνα, κάμερες, tablets και laptops. Να διαθέτει κανάλι Bluetooth, δύο εισόδους με προενισχύσεις μικροφώνων, καθώς επίσης και δύο αναλογικές εξόδους με ξεχωριστό έλεγχο έντασης.

Γ. Υπηρεσίες catering:
Για περίπου 90 άτομα την κάθε ημέρα του συνεδρίου:
• Για Παρασκευή 1/11/2024 από 16:00-20:00: Coffee break - Διάλειμμα 30 λεπτών στις 18:00 με καφέ φίλτρου, τσάι, χυμό πορτοκάλι, νερό εμφιαλωμένο, βουτήματα, cake σοκολάτα/βανίλια και δύο αλμυρά σνακ, π.χ. μικρά σαντουιτσάκια με ζαμπόν τυρί μαγιονέζα και μικρά σαντουιτσάκια/τορτίγιες με vegan γέμιση.
• Για Σάββατο 2/11/2024 από 09:00 - 16:00: Coffee break - Διάλειμμα 30 λεπτών με καφέ φίλτρου, τσάι, χυμό πορτοκάλι, νερό εμφιαλωμένο, βουτήματα, cake σοκολάτα/βανίλια και δύο αλμυρά σνακ, π.χ. μικρά σαντουιτσάκια με ζαμπόν τυρί μαγιονέζα και μικρά σαντουιτσάκια/τορτίγιες με vegan γέμιση.
• Εξοπλισμός και προσωπικό σερβιρίσματος.

Δ. Παροχή υπηρεσιών:
• καθαριότητας (σε συνεργασία με το σχολείο που φιλοξενεί το συνέδριο) και
• ασφαλιστικής κάλυψης για πυρκαγιά

Λοιπές Υποχρεώσεις του Αναδόχου:
Να συνεργάζεται με την υπεύθυνη του έργου καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της διοργάνωσης του Επιστημονικού Συνεδρίου.

Διάρκεια
Η διάρκεια του έργου καθορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης και ανάρτησής της στο ΚΗΜΔΗΣ έως και τις 02/11/2024.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024 από τις 16:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024 από τις 9:00 έως τις 16:00, στο Αμφιθέατρο του Ράλλειου Γυμνασίου και Λυκείου Θηλέων, στην οδό Πειραιώς και Επονιτών 1, στον Πειραιά.

Προϋπολογισμός του έργου
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται έως του ποσού των τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (4.500,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται όλες οι νόμιμες κρατήσεις καθώς και οι απαραίτητες αμοιβές και δαπάνες για την εκτέλεση του έργου.
Η δαπάνη που προκύπτει θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του έργου Gene και συγκεκριμένα την κατηγορία Δαπάνης: Conference on Global Education με Π/Υ 4.500,00 €.

Παραλαβή-Τρόπος Πληρωμής
Η πληρωμή του Αναδόχου θα πραγματοποιηθεί μετά την οριστική παραλαβή των ως άνω υπηρεσιών και την έκδοση βεβαίωσης παραλαβής/καλής εκτέλεσης του έργου από την κ. Μαρία Νίκα, υπεύθυνη του έργου Gene, βάσει του τιμολογίου του Αναδόχου, με την προσκόμιση όλων των νόμιμων παραστατικών και δικαιολογητικών που προβλέπονται από τις ισχύουσες διατάξεις κατά τον χρόνο πληρωμής, καθώς και κάθε άλλου δικαιολογητικού που τυχόν ήθελε ζητηθεί από την Οικονομική Υπηρεσία που διενεργεί τον έλεγχο των πληρωμών.
Ο Ανάδοχος οφείλει να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις/διορθώσεις των αρμοδίων οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής.

Κριτήριο αξιολόγησης της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.
Για το εν λόγω έργο θα υπογραφεί σχετική Σύμβαση.

Οδηγίες υποβολής προσφοράς
Η προσφορά του οικονομικού φορέα θα αποτελείται από:
1) Συμπληρωμένη Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (Α΄75) του προσφέροντος, του επισυναπτόμενου Παραρτήματος Ι της παρούσας και
2) Συμπληρωμένη Οικονομική προσφορά – Στοιχεία προσφέροντος, του επισυναπτόμενου Παραρτήματος ΙΙ της παρούσας.

Η προσφορά του οικονομικού φορέα θα αποσταλεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τετάρτη, 09/10/2024 και ώρα 13:00.

1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι_ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ_ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ


 [Σχετικοί Διαγωνισμοί]

 

Παραλαβή και Παρακολούθηση Αναφορών στο ΙΕΠ βάσει του ν. 4990/2022 (Α΄ 210)

Επικοινωνία

Social Media

Χάρτης ΙΕΠ

Top